Agenda

Ledenvergadering 23 september 2015


Te houden op woensdag 23 september 2015 in hotel Babylon te Den Haag
Aanvang 15.30 uur en ontvangst vanaf 15.00 uur

 

Degenen die in aanmerking willen komen voor NOB PE-punten kunnen zich bij aanvang van de bijeenkomst inschrijven op een lijst die bij de ingang van de zaal ligt. Er moet dan tevens bij aanvang en bij vertrek worden getekend. De Vereniging voor Belastingwetenschap stuurt deze lijst naar de NOB. Men moet zelf de deelname aan de bijeenkomst bij de NOB melden. De bijeenkomst levert naar het oordeel van de Vereniging voor Belastingwetenschap 3 EP-punten op.

 

Landelijke Promovendibijeenkomst 27 maart 2015

Op basis van de positieve reacties van de vakgroepen hebben we de eerste landelijke promovendibijeenkomst georganiseerd en wel op vrijdagmiddag 27 maart 2015. De bijeenkomst vindt plaats aan de Universiteit van Leiden, zaal B025 in het Kamerlingh Onnesgebouw, Steenschuur 25.

Bijeenkomst 25 september 2014

Wij nodigen u van harte uit voor de ledenbijeenkomst van de Vereniging voor Belastingwetenschap op donderdag 25 september 2014. De bijeenkomst vindt plaats in Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag. Tijdens deze vergadering zal het rapport van de commissie ficties en forfaits worden besproken met als titel:

 

Ficties en forfaits in het belastingrecht

Bijeenkomst 19 december 2012

Op woensdag 19 december jl. organiseerde de Vereniging voor Belastingwetenschap in samenwerking met Kluwer een bijeenkomst in de Grote Zaal van Sociëteit de Witte aan het Plein te Den Haag. Deze bijeenkomst was ook toegankelijk voor niet-leden inclusief pers.
 
Tijdens deze bijeenkomst presenteerde de heer prof. dr. P.H.J. Essers zijn boek:
 
BELAST VERLEDEN
Het Nederlandse belastingrecht onder nationaalsocialistisch regime