Agenda

Landelijke Promovendibijeenkomst 27 maart 2015

Op basis van de positieve reacties van de vakgroepen hebben we de eerste landelijke promovendibijeenkomst georganiseerd en wel op vrijdagmiddag 27 maart 2015. De bijeenkomst vindt plaats aan de Universiteit van Leiden, zaal B025 in het Kamerlingh Onnesgebouw, Steenschuur 25.

Bijeenkomst 25 september 2014

Wij nodigen u van harte uit voor de ledenbijeenkomst van de Vereniging voor Belastingwetenschap op donderdag 25 september 2014. De bijeenkomst vindt plaats in Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag. Tijdens deze vergadering zal het rapport van de commissie ficties en forfaits worden besproken met als titel:

 

Ficties en forfaits in het belastingrecht

Bijeenkomst 19 december 2012

Op woensdag 19 december jl. organiseerde de Vereniging voor Belastingwetenschap in samenwerking met Kluwer een bijeenkomst in de Grote Zaal van Sociëteit de Witte aan het Plein te Den Haag. Deze bijeenkomst was ook toegankelijk voor niet-leden inclusief pers.
 
Tijdens deze bijeenkomst presenteerde de heer prof. dr. P.H.J. Essers zijn boek:
 
BELAST VERLEDEN
Het Nederlandse belastingrecht onder nationaalsocialistisch regime

Bijeenkomst 30 september 2013

Op maandag 30 september jl. (17.00 – 20.00 uur) organiseerde de Vereniging voor Belastingwetenschap een bijeenkomst voor haar leden in Hampshire Hotel - Babylon aan de Bezuidenhoutseweg te Den Haag met als thema:
 
Wetsvoorstel Vereenvoudiging formeel verkeer Belastingdienst